Milwaukee Packout Bygger

Har du brug for overblik over hvordan dit Milwaukee Packout kan sammensættes, eller bare lyst til at nørde lidt med det? Så er Milwaukee Packout Byggeren lige værktøjet for dig! Her kan du se alle de Milwaukee Packout produkter vi forhandler, og tilføje dem til byggeren for at se hvordan det kan sættes sammen inden du trykker køb.

Nederst på denne side finder du en vejledning til hvordan du bruger Packout Byggerne.

 

Vælg den Packout bygger du skal bruge

Milwaukee har opdelt Packout Byggeren i 2 vinduer, nemlig Packout Opbevarings Byggeren og Packout Væg Opbevarings Byggeren.
Opbevarings Byggeren er til alt Packout gulv opbevaring, såsom kasser, trolleykufferter, sækkevogne og lignende. Mens Væg Opbevarings Byggeren er til alt Packout opbevarig beregnet til ophæng på vægge, såsom monteringsplader, kroge, hylder og den slags.

Efter du har valgt den Packout bygger du har brug for, begynder du bare at tilføje produkter til byggeren!
I venstre side af byggeren er produkt menuen, hvor alle produkterne er inddelt i kategorier som kan åbnes og lukkes ved at klikke på dem.
Ønsker du at læse mere om produktet eller se flere billeder af det, klikker du på den røde cirkel med et hvidt spørgsmålstegn til højre for produktets navn.

Tilføj produkter til Packout Byggeren

For at tilføje et produkt klikker du bare på den grå "TILFØJ" knap under produktets navn. Bemærk at hvis billedet og navnet på produktet er gråligt og du ikke kan tilføje det til byggeren, er det fordi at du ikke har valgt en "base", såsom en monteringsplade eller en trolleykuffert, som produktet kan monteres på, eller fordi der ikke er plads til produktet på din valgte "base". Eksempelvis kan du ikke tilføje en batteriholder hvis du ikke også har valgt en monteringsplade hvor der er plads til den på.
i Væg Opbevarings Byggeren kan du tilføje flere "baser", og du kan i begge byggere zoome ind og ud på plus og minus knapperne oppe til højre i vinduet.

Flyt rundt på produkterne

I Væg Opbevarings Byggeren kan du ved at klikke på et produkt du har tilføjet til byggeren og holde musetasten nede, flytte rund på produkterne, så du kan se hvordan dine valgte produkter kan sammensættes.

Fjern varer fra byggeren

For at fjerne alle produkter fra en bygger klikker ud på "Genstart" knappen oppe til højre i byggeren.
Ønsker du at fjerne enkelte produkter fra byggeren skal du klikke på "TILFØJ TIL KURV" knappen nederst til højre i byggeren, hvilket åbner et vindue hvor du kan se varerne i byggeren og ude i højre side kan du fjerne individuelle varer ved at klikke på cirklen med et X i. Bemærk dog at fjerner du en "base" eller et produkt hvor andet er monteret på produktet, fjernes alle produkter monteret på det fjernede produkt.

Tilføj til kurv

Når du har valgt de produkter du ønsker i byggeren klikker du på "TILFØJ TIL KURV" knappen, hvilket åbner vinduet med listen over produkter du har tilføjet, og så klikker du på den "TILFØJ TIL KURV" knap der er i dette vindue for at bekræfte, hvorefter dine varer tilføjes til kurven.

 

*Forbehold for udgåede og udsolgte varer*

 

Trustpilot