Velkommen til NETTOSKRUER.DK

 

Billige priser på skruer, beslag og værktøj

Vi forhandler vi alt indenfor skruer, beslag og andre byggematerialer. I alt vi gør, bestræber vi os på at levere det bedste produkt, til den bedste pris og hurtigste levering. Udover vores eget store lager, gør vi meget ud af hente mange af vores byggematerialer fra lokale og danske leverandører, så vi kan sikre dig en hurtigere leveringstid og en højere produktkvalitet.

 

Historien bag

Nettoskruer.dk er en del af Nordjysk Beslag der har 40 års erfaring. Det koster penge at have byggeprojekter, det ved vi. Efter mange års erfaringer fra branchen har vist en gentagende efterspørgsel på kvalitetsprodukter, til konkurrencedygtige priser og det er dét, vi kan her hos os.

 

Vores vision og mission

Nettoskruer.dk blev skabt i 2014 med målet om at blive de danske forbrugeres foretrukne online leverandør af skruer til dine byggeprojekter.


Vi arbejder ud fra det, vi kalder de tre p'er: PrisProdukt og PålidelighedDen bedste pris, på det bedste produkt, leveret med den bedste pålidelighed. Det er sådan, vi ønsker at kunderne skal kende os og det er det mål, vi møder på arbejde for at nå. Går du ind i et af de store byggemarkeder, så vil du ofte opleve, at priserne er helt skruet i vejret, og at erhvervskunder med konto, firma- eller rabataftale kan få tingene 20-40% billigere end du kan som privatperson. Det synes vi ikke er fair og det er et stort mål for os at udligne forskellen på prisen for private gør-det-selv folk.
 

Click and Collect

Har du bestilt en vare på Nettoskruer.dk, kan du spare fragten ved at afhente hos Nordjysk Beslag i butikkens åbningstid, som er mandag-torsdag 7-16.30 og fredag 7-14.00. Butikken ligger på Gugvej 134 i Aalborg SØ. Selve butikken er kun egnet til erhvervs- og kontokunder, så der er ikke salg til private i butikken, så derfor er det vigtigt, at du bestiller varerne først på webshoppen. Sådan gør du:

1. Bestil dine varer på nettoskruer.dk
- under levering vælger du Afhentning i butik
- ønsker du levering samme dag - vælg afhentning i butik samme dag
2. Vi gør ordren klar til afhentning.
3. Du modtager mail om at ordren er klar til afhentning.

Bemærk: Bestillinger skal bestilles inden kl. 11 om fredag for vi kan nå at behandle dem.  
Butikken er lukket lørdag, søndag og helligdage.

 

Følg med på Facebook og nyhedsbrev

Ligesom dig, står vi ikke stille her hos Nettoskruer.dk, vi bliver hele tiden bedre og udvider vores sortiment.

Så sikr dig, at du ikke går glip af de nyeste produkter til de bedste priser til dit næste byggeprojekt ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev og følge os på Facebook.

 

Pakning med omtanke

Vi støtter miljøvenlig pakning. Det betyder, at stort set alt emballage vi får ind af døren bliver genanvendt som emballage. Det er vigtigt at vi tager ansvar som virksomhed og går op i at skåne miljøet der hvor vi kan. Det betyder når vi sender pakker ud, så minimere vi forbruget af emballage.

 

Trustpilot